Een omni-sportvereniging in Arnhem voor al uw sporten!
augustus 2019
M D W D V Z Z
« jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Links

logo_us Uniek Sporten is het sportservicepunt op het gebied van aangepast sporten in de regio Arnhem. In samenwerking met onze partners vanuit onder andere (speciaal) onderwijs, zorg en overheden willen wij iedereen met een beperking in de regio Arnhem aan het bewegen krijgen. Sporten is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking is zeker geen belemmering om een mooie sport te vinden!

www.unieksporten.nl

 nocnsf In samenspraak met de sportbonden heeft NOC*NSF een Vertrouwenspunt Sport opgezet. Voor:
• (top)sporters.
• hun omgeving: begeleiders, trainers, coaches, ouders, medische staf, teamgenoten, et cetera.Bovengenoemde personen kunnen bij deze service terecht voor:
• persoonlijke vragen, dilemma’s of meldingen die vertrouwelijk zijn. In een vertrouwelijk gesprek met een deskundig vertrouwenspersoon of adviseur bespreek je wat je dwars zit en welke stappen je zou kunnen zetten om het aan te pakken. Je houdt zelf de regie op wat er met je verhaal wordt gedaan.
• het melden van misstanden waar iets mee moet worden gedaan. Deze meldingen leiden tot vervolgonderzoek, waarbij het mogelijk is dat dit onderzoek leidt tot sancties en/of maatregelen.
Meer informatie: http://www.nocnsf.nl/help-het-is-mis-ik-wil-contact

 

Print Friendly, PDF & Email

Kies leeftijdscategorie