skip to Main Content
Slochterenweg 29 Arnhem 06 – 2136 3673

Verandering maatregelen corona virus

Het zal u niet ontgaan zijn dat er enkele veranderingen plaatsvinden met betrekking tot de RIVM maatregelen. Daarom hierbij een update.

Allereerst willen wij het niet onvermeld laten dat we het sporten en jullie missen! We kijken er reikhalzend naar uit om weer aan de slag te mogen. Dat zal voor jullie niet anders zijn. Het enige wat we nu kunnen doen is thuis fit en gezond blijven en hopen dat het virus snel onder controle wordt gekregen.

Vanaf volgende week is het voor jeugd t/m 12 jaar toegestaan om weer in groepjes te sporten, mits het buiten plaatsvindt. De Gemeente Arnhem en Sportbedrijf Arnhem werken aan protocollen om de jeugd op een verantwoorde manier te kunnen laten sporten. Als dat rond is gaan we vanuit RSVV kijken op welke manier we weer iets voor de jeugd kunnen aanbieden. Voor volwassenen en ouderen geldt dat in ieder geval t/m 19 mei georganiseerd sporten niet is toegestaan.

In de tussentijd zien we mooie initiatieven ontstaan. Digitale yogalessen, instructievideo’s zumba en sportleiders die alle groepsleden bellen of zelfs verrassen met een bezoekje (op 1,5 meter afstand uiteraard!). Mooi om te zien dat de betrokkenheid onderling groot is in deze uitdagende periode. Daarnaast hebben we ook diverse donaties ontvangen, waarvoor hartelijk dank!

Blijf gezond en let op elkaar!

Back To Top