skip to Main Content
Slochterenweg 29 Arnhem 06 – 2136 3673

Update binnensporten mei 2021

Met ingang van woensdag 19 mei mag er weer onder bepaalde voorwaarden binnen gesport worden. Helaas geldt dat nog niet voor alle groepen en locaties, waardoor een gedeelte van ons sportaanbod weer opgestart kan worden en sommige lessen nog buiten blijven. Bekijk het overzicht hieronder welke lessen weer van start gaan en welke richtlijnen er gelden. Klik op de link voor ons vernieuwde corona protocol: Corona protocol RSVV mei 2021

De reguliere contributie wordt nog niet geïnd, omdat veel lessen nog niet van start kunnen. We houden daarom de bijdrage per deelgenomen les aan. Met ingang van 19 mei hanteren we € 2,50 per les voor iedereen ouder dan 18 jaar. Voor jeugdsporten blijft het € 2,00 per les. Voor Gelrepashouders wordt voor beide tarieven de helft van het bedrag geïnd.

Maandag 24 mei zijn er geen lessen in verband met Tweede Pinksterdag.

Zaalvoetbal en volleybal
Bij zaalvoetbal en volleybal is er sprake van contactsport of is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Deze sporten gaan daarom nog niet van start. De volleybal groep op dinsdagavond gaan alternatieve sporten doen, die wel binnen de richtlijnen toegestaan zijn.

Yoga
Yoga valt onder groepslessen en deze zijn op binnensportlocaties nog niet toegestaan. De yoga lessen gaan dus nog niet van start.

Sport & Spel / Bewegen op muziek
De lessen mogen weer opgestart worden of kunnen van buiten naar binnen gaan. Bekijk hieronder de data van de eerste les in de zaal:

Groep maandag Papendal/Witsenstraat: per 31 mei gymzaal Witsenstraat
Groep dinsdag De Laar: per 25 mei in Sporthal De Laar-west
Groep dinsdag De Spil: per 25 mei in gymzaal De Spil
Groep woensdag Witsenstraat: per 19 mei in gymzaal Witsenstraat

Badmintonles dinsdag
De badmintonles op dinsdag gaat weer van start, er wordt alleen enkelspel gespeeld. Er mogen 4 mensen in het veld en 4 langs de kant. Er wordt gewerkt met een inschrijflijst. Boudewijn en Johanna communiceren dit binnen hun groep.

Badminton woensdag en vrijdag
Op woensdag en vrijdag wordt er ook alleen enkelspel gespeeld. Spelers kunnen een tijdsvak van 1 uur reserveren, binnen dat uur kan er 2x een kwartier worden gespeeld. Per uur worden er 16 mensen toegelaten: 8 spelen en 8 langs de kant. Inschrijving en indeling gaat via Chyco. Voor vragen en inschrijven kun je contact met hem opnemen. Telefoon: 06 – 29 38 81 43 of mail: abahdjohan@hotmail.com

Tijdvakken woensdag: 19.30 – 20.30 | 20.30 – 21.30 | 21.30 – 22.30
Tijdvakken vrijdag: 20.00 – 21.00 | 21.00 – 22.00 | 22.00 – 23.00

Startdatum woensdag: 19 mei
Startdatum vrijdag: 21 mei

Badminton zaterdag
Op zaterdag wordt er ook alleen enkelspel gespeeld en gelden dezelfde richtlijnen als op woensdag en vrijdag. Inschrijven kan via Laura Peters: laura.peters@visma.com

Tijdvakken zaterdag: 16.00 – 17.00 (16 personen) en 17.00 – 18.00 (8 personen ivm halve zaal). Vanwege de indeling komt 15.30-16.00 hiermee tijdelijk te vervallen.

Startdatum: 22 mei

Dynamic Tennis
Bij dynamic tennis wordt er ook alleen enkelspel gespeeld. Er kunnen 4 personen spelen en 4 langs de kant. Voor vragen en inschrijven kunt u bij Frank terecht.
Startdatum: 19 mei

Internationale dansen
De les van Corla op woensdag in De Oosthof en van Esther op vrijdag in Vredenburg kunnen beide nog niet doorgaan.

Dance workout
De lessen van Linda op dinsdagavond blijven buiten plaatsvinden. De afgelopen maanden hebben we circuittraining gedaan, met ingang van 25 mei is dit weer dance workout.

Startdatum: 25 mei (dinsdag 18 mei nog circuittraining)

Full body workout
De lessen full body workout op vrijdag en zaterdag gaan door zoals de afgelopen weken. Linda en Collin geven de instructies mee in de les. Beide lessen blijven buiten plaats vinden.

Pilates en Steps
De pilates lessen van Aynur kunnen nog niet van start. De stepslessen op maandagavond gaan wel weer van start. Startdatum steps: 31 mei

CVA Groep
De CVA groep op donderdag kan weer beginnen. Gülnar geeft instructies mee in de les.
Startdatum: 20 mei

Jeugdsporten

Voor de jeugdsporten gelden er geen beperkende maatregelen binnen de lessen. Ouders mogen echter niet mee de zaal in om te kijken.

Freerunning: buiten
Basketbal: binnen per 21 mei
Sportmix: buiten
Badminton: binnen per 19 mei
Judo: binnen per 22 mei

Back To Top