skip to Main Content
Slochterenweg 29 Arnhem 06 – 2136 3673

Tijdelijk buitenprogramma & Corona protocol

Er mag weer gesport worden! Naast de jeugd, mogen volwassenen ook weer gaan sporten mits deze activiteiten buiten plaatsvinden. Daarom hebben wij een tijdelijk buitenprogramma ingericht, zie onder dit bericht het overzicht van de activiteiten.

Deze activiteiten zijn buiten-varianten op bestaande groepen. Vooraf aanmelden is voor iedereen verplicht, zodoende kunnen we controleren of de groepen vol zitten. Vaste leden van de groepen hebben voorrang bij aanmelden.

Voor volwassenen geldt een maximum van 15 deelnemers per groep, zodat de richtlijnen goed nageleefd kunnen worden. De online yogales van Gulnar is hierop een uitzondering, maar op dit moment zit deze les al geheel vol. Bij veel animo kunnen we dit eventueel uitbreiden. Voor activiteiten voor kinderen tot 12 jaar is ook geen maximum aantal deelnemers.

Een deel van het reguliere aanbod kan helaas nog niet van start gaan, en ziet het er naar uit dat we pas op 1 september 2020 kunnen starten. Daarom innen wij tot 1 september 2020 geen contributie. Voor deelname aan bovenstaande activiteiten geldt een tarief van € 2,00 (voor Gelrepashouders € 1,–) per les. Voorafgaand aan de les zet je een paraaf op de deelnemerslijst, vervolgens wordt maandelijks het totaalbedrag geïncasseerd.

We hopen jullie weer te mogen verwelkomen bij de lessen! Om verantwoord aan de slag te kunnen wijzen we jullie op ons protocol onderaan dit bericht. Daarnaast gelden er per activiteit ook richtlijnen, volg hiervoor altijd de instructies van de sportleider op.

We vinden het jammer dat we nog niet ons volledige aanbod van activiteiten kunnen laten plaatsvinden, maar binnensporten zijn voorlopig nog niet toegestaan. Wel wordt er vanuit de RSVV hard gewerkt om alternatieven aan te bieden en om ons voor te bereiden op de situatie waarin we wel weer binnen mogen sporten. We zijn druk bezig met het maken van protocollen en dergelijke om onze activiteiten binnen de anderhalve-meter samenleving te kunnen laten plaatsvinden.

Back To Top