skip to Main Content
Slochterenweg 29 Arnhem 06 – 2136 3673

Nieuwsbrief meivakantie

Meivakantie
De meivakantie staat voor de deur, voor het sportaanbod betekent dit dat:
  • alle lessen voor jeugd (tot 18 jaar) vervallen van 24 april t/m 8 mei
  • alle andere lessen vervallen op Koningsdag (27 april) en van 1 t/m 8 mei.
Voor de jeugd zijn er diverse activiteiten in en rond de wijk te doen, deze zijn terug te vinden op de Instagrampagina @bsc_rkv

Even voorstellen…de PR/Activiteitencommissie
Met het aantreden van het nieuwe bestuur is er ook een PR/Activiteitencommissie opgericht. Momenteel bestaat deze uit bestuurslid Tessa Goelst, sportleiders Tessa Schoute en Linda du Buisson en verenigingsmanager Corinne Nugter. Maar we zien graag dat nog 1 of 2 leden hierbij aansluiten! Vind je het leuk om mee te denken wat er binnen RSVV rondom PR/Communicatie gedaan kan worden? Meld je dan bij Corinne via rsvvarnhem@gmail.com of 06 – 213 636 73. Momenteel komen we ongeveer eens in de 6 tot 8 weken bijeen. Gewoon een keer wat ideeën delen mag natuurlijk ook!

De eerste acties die worden opgepakt zijn:

  • Behoeftepeiling onder de leden, hierin vragen we met name naar jullie mening over de vereniging, het aanbod en waar nog kansen liggen. De behoeftepeiling volgt in het tweede gedeelte van mei.
  • Meer inzetten op social media, zo kun je ons nu ook op Instagram vinden: @rsvvarnhem. Volg jij RSVV al?
  • Rubriek in de nieuwsbrief, om leden meer kennis te laten maken met leden en vrijwilligers binnen de vereniging.
RSVV’er in de spotlight
Deze rubriek trappen we af met onze stagiaire: Elisa Loeffen.
We hebben haar gevraagd of ze iets over haarzelf en over haar ervaring bij RSVV kan vertellen:

Mijn naam is Elisa Loeffen en ik ben 18 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn eerste jaar van de sportopleiding Sportkunde, op de HAN in Nijmegen. Zoals al mijn medestudenten op mijn studie hou ik veel van sporten. Vorig jaar ben ik na 7 jaar gestopt met hockeyen wat ik hartstikke leuk vond, maar op dit moment beoefen ik geen sport en ben ik nog zoekende naar een nieuwe uitdaging.
Via school loop ik nu al een tijdje stage bij RSVV. Ik loop hier stage tot het einde van juni. Ik ben iedere donderdag aanwezig om samen met sportleidster Tessa de sportmix lessen te geven aan de kinderen. Door deze stage hoop ik meer ervaring op te doen in het lesgeven en bedenken van leuke programma’s voor kinderen.
Toen ik voor het eerst hier bij de vereniging kwam, merkte ik gelijk dat er een leuke sfeer en gezelligheid rondhing bij het RSVV. Er zijn altijd wel mensen aanwezig in de kantine en de gymzalen. Het enige jammere is dat het nog gezelliger zou zijn geweest als er een nog meer kinderen bij de sportmix zouden aansluiten, dus neem vooral een vriendje, vriendinnetje, buurjongetje of buurmeisje een keer mee!
RSVV is de plek waar jij je helemaal kunt uitleven en nieuwe mensen kunt leren kennen. Dus doe gezellig mee!

Back To Top