skip to Main Content
Slochterenweg 29 Arnhem 06 – 2136 3673

Nieuwsbrief mei 2021

In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Freerunning voor jeugd van start
  • Wandelgroep De Laar
  • Brief van het bestuur

Freerunning voor jeugd van start
Na een pilot het afgelopen jaar, gaat freerunning weer van start! Momenteel worden er op de basisscholen in Vredenburg en Rijkerswoerd clinics in de gymlessen gegeven om de lessen te promoten.

Met ingang van dinsdag 11 mei is er wekelijks freerunning voor kinderen van 9 t/m 12 jaar op dinsdag en donderdag van 16.00 tot 17.00 uur, alleen donderdag 13 mei vervalt in verband met Hemelvaart.
Verzamelen voor de ingang van Wijkcentrum Vredenburcht.

Meer informatie: 06 – 213 636 73 of rsvvarnhem@gmail.com

Wandelgroep De Laar
Op 11 mei gaat Frank Dreijling in De Laar van start met wandelen in en rond De Laar.
> Elke dinsdag
> Starttijd: 10.00 uur
> Meedoen? Meld je dan aan bij Frank: frank.dreijling@xs4all.nl

Omdat we afhankelijk zijn van het weer, laat Frank iedereen die op de deelnemerslijst staat op de ochtend zelf uiterlijk 9.00 uur per mail weten of het doorgaat.

Brief van het bestuur

Beste RSVV-leden,

Corona bepaalt nog steeds de mogelijkheden die wij als RSVV hebben om de vereniging draaiend te houden, maar steeds meer mensen zijn gevaccineerd, de versoepelingen zitten eraan te komen. Dus dat biedt mogelijkheden om weer te kunnen sporten.

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering in maart is net als in het jaar 2020 niet doorgegaan. Het bestuur hoopt nog voor de zomervakantie een extra ALV te kunnen uitschrijven om met u het beleid van het afgelopen jaar te bespreken, en hoe wij verder kunnen gaan.

U heeft in verband met de ALV van maart 2021 de begroting en het verslag van de kascommissie ontvangen. Hier zijn geen reacties op geweest, dus het bestuur gaat er vanuit dat u ons decharge verleent.

Met sportieve groet en hopelijk tot snel,

Guido Hoes
Secretaris

Back To Top